Consulting-Banner

Transformarea nu este doar posibila – este inevitabila!

Beneficiile unui sistem informatic functional sunt evidente dar este nevoie de timp, bani si energie pentru dezvoltarea unui astfel de sistem. Un administrator trebuie sa se concentreze pe generarea capitalului si organizarea propriilor angajati. Serviciile noastre de suport IT pentru companii iti ofera posibilitatea sa externalizezi achizitionarea, instalarea si administrarea echipamentelor. Oricare ar fi nevoile tale noi te putem ajuta sa dezvolti structura IT perfecta pentru afacerea ta!

Ne vedem ca pe o extensie a afacerii tale. Scopul nostru este de a reduce pe cat posibil costurile administrarii echipamentelor si a stresului generat de functionarea necorespunzatoare a acestora. In timp ce tu te concentrezi pe activitatile proprii noi ne asiguram ca totul functioneaza in parametri, si asta in schimbul unui contract a carui valoare este mai mica decat costurile unui angajat intern.


Toate relatiile de lunga durata sunt bazate pe incredere reciproca. Construieste, creeaza si administreaza cu ajutorul unor experti pentru care reusita este singura optiune. Spune-ne care este proiectul tau si noi vom incerca sa-l simplificam si te vom ghida pe toata perioada implementarii lui.
Colaborarea cu specialisti pentru activitatile tehnice poate reduce costurile si durata de lucru cu pana la 50%. Stim ca cele mai bune solutii sunt cele simple! Dobandeste capacitatea de a te adapta si ajusteaza-ti afacerea luand decizii bazate pe informatii actualizate si precise.
Servicii in care poti avea incredere. Avem peste 10 ani de experienta in oferirea de servicii de consultanta IT iar solutiile noastre au fost implementate intr-o varietate de domenii ajutand companiile sa-si maximizeze potentialul. Te ajutam sa profiti din plin de echipamentele pe care le ai deja.
Rezultate care impresioneaza! Oferim solutiile potrivite atunci cand ai nevoie de ele si ne bazam pe un set de valori deosebite, motiv pentru care clientii nostrii ne transforma in timp in partenerii lor de incredere. Lucrand impreuna vei avea mereu la indemana tot ce ai nevoie.

Oricare ar fi domeniu tau de activitate vei avea nevoie de:

blue-check-mark-md2  MENTENANTA ECHIPAMENTE – selectare, optimizare si suport echipamente
blue-check-mark-md2  CONFIGURARE SERVER – administrare si protectie pentru cea mai importanta componenta a afacerii tale
blue-check-mark-md2  ADMINISTRARE RETEA – protectie impotriva virusilor si cresterea productivitatii
blue-check-mark-md2  MANAGEMENT RESURSE – creare plan de investitii si implementare strategica a tehnologiei
blue-check-mark-md2  SUPORT TEHNIC – rezolvare probleme, training utilizatori, actualizare proceduri de lucru
blue-check-mark-md2  AUTOMATIZARI APLICATII – sisteme back-up, scanari antivirus, update aplicatii

Avantaje bonus

Si asta nu e tot! Pe langa suportul tehnic efectiv vei primi mai mult timp liber pe care sa il dedici afacerii tale. Nu va trebui sa mai stai peste program din cauza problemelor IT, moralul echipei va creste iar performatele se vor imbunatati. Totul pentru ca echipamentele functioneaza asa cum ar trebui. Atunci cand vine vorba de sistemul IT luam lucrurile in serios si avem pretentii stricte legate de performanta acestuia. Vei fi tot timpul informat ca sa fii sigur ca totul lucreaza in parametri.

Grafice cresteri

Timp liber 40%
Moral echipa 80%
Performanta 60%

Contacteaza-ne si te vom ajuta sa ajungi acolo unde iti doresti!