NE FOLOSIM CREATIVITATEA PENTRU A CONSTRUI SOLUTII VIABILE

Lucram in domeniul IT din anul 2003. In toti acesti ani am avut o varietate larga de solicitari, care ne-au invatat sa anticipam problemele, ce asteptari au partenerii de la noi si ce avem de facut pentru a crea relatii de lunga durata. Excelam in diversitatea si flexibilitatea serviciilor si avem experienta necesara implementarii unor solutii menite sa te ajute sa cresti. Scopul nostru este solidificarea relatiilor cu partenerii prin castigarea increderii si atingerea nivelului de excelenta impus. In nici o alta sectiune a afacerii tale nu va fi nevoie de mai multa incredere decat in colaboratorii IT.

Oferim suport tehnic companiilor si persoanelor fizice.

Daca esti persoana fizica – ne poti contacta oricand ai nevoie si noi vom veni la tine si vom face tot posibilul sa rezolvam problema pe loc.

Daca esti companie – putem fi partenerul tau de incredere si furnizorul de echipamente si servicii IT.

Oferim suport de luni pana vineri prin telefon, e-mail, remote desktop sau prin deplasari acasa sau la sediu. Ceea ce ne diferentiaza de competitie este combinatia urmatoarelor calitati:

Abordari flexibile
Solutii personalizate
Termene respectate
Gandire strategica
Suport remote instant
Interventii rapide
 Intelegerea nevoilor
Anticiparea cerintelor
Orientati spre rezultate
Transparenta totala
Spirit de echipa
Vocabular non tehnic

Cand lucrezi cu noi ai certitudinea ca lucrezi cu profesionisti. Pentru noi un sistem informatic perfect optimizat este cel mai important lucru. Este fundatia oricarei afaceri, esential pentru comunicare si pentru accesul instant la informatii vitale atunci cand ai nevoie.

Abordarea initiala era ca atunci cand ceva se strica sa reparam astfel incat sa nu se mai strice. Dupa care am vrut sa oferim clientilor ceva mai mult decat servicii de depanare. Am vrut sa impiedicam lucrurile sa se strice! Asa am creat colaborarile in baza unor abonamente lunare ce presupun interventii nelimitate de supraveghere si prevenire.

Poti solicita o evaluare a sistemului tau actual iar noi vom verifica starea echipamentelor si modul in care acestea sunt utilizate. In urma acestei evaluari iti vom  recomanda modificarile necesare pentru a maximiza productivitatea.

Vom furniza echipamentele de care ai nevoie si te vom ajuta sa iti planifici investitiile viitoare, anticipand ce aplicatii vei avea nevoie sa rulezi pe ele.

Suntem condusi de o serie de principii la care nu suntem dispusi sa renuntam oricare ar fi costul:

  • Onestitate – intotdeauna spune adevarul
  • Respect – Concentreaza-te pe calitatile pozitive ale celorlalti
  • Umilinta – Nu pune dorintele tale inaintea nevoilor altora
  • Incredere – Respecta-ti promisiunile
  • Excelenta – Ai rabdare, insista si vei reusi
  • Accepta schimbarea si cauta sa devii mai bun
  • Creeaza cu mintea deschisa si imparte cunoasterea
  • Nu te opri niciodata din invatat
  • Nimeni nu e perfect! Asuma-ti greselile si invata din ele

Sa cream un portofoliu bogat de parteneri de succes, pe care sa ii ajutam sa realizeze ceea ce isi doresc, incurajati de faptul ca au in spate un aliat de incredere pe care se pot baza si la care pot apela oricand

Scopul nostru este sa oferim servicii de calitate, prin profesionalism si dedicare